Ledercoaching

Leder du gennem andre mennesker eller har du brug for coaching som sportsfolkene har det for at finde de ypperste resourcer i dig selv? Så er det ledercoaching du skal vælge. I ledercoaching er der stor kontakt mellem coach og klient, både telefonisk og pr. mail gennem hele forløbet.

Coaching begræbet blev som det første sted meget brugt hos sportsfolkene for at få dem til at yde noget ekstraordinært i konkurrence og under træning. Senere er udtrykket coaching også begyndt at blive brugt som en betegnelse, for en bestemt ikke-autoritær ledelsesstil indenfor erhvervslivet.

Når man vælger en coachende lederstil, er det som oftes med ønsket om at motivere og inspirere medarbejderne til selv at tage initiav og finde egne løsninger på opgaver og udfordringer.

I et forløb med ledercoaching har jeg blandt andet fokus på, at hjælpe dig til at blive en mere coachende leder. Gevinsten vil være mere kreative og tilfredse medarbejdere, der tager mere ejerskab og ansvar for de udfordringer og arbejdsopgaver de står overfor.

Virksomhedsordning
Kontakt mig for et tilbud på hvordan du kan få en coach i din virksomhed på faste dage og løfte dine medarbejdere. Se referencer her