Stresshåndtering

Mit stresshåndteringsforløb er afprøvet og testet blandt mange klienter. Det sætter dig istand til hurtigt at komme tilbage til en normaltilstand, hvor du igen vil kunne agere på normal vis.

Hvilken adfærd i din hverdag gør at du bliver stressramt og ikke længere magter en dagligdag, det identificerer jeg gennem et stresscoachingforløb. Jeg sætter fokus på hvad der skal til, for at ændre det, der forårsager stress i din hverdag.

Jeg giver dig redskaber til, at kunne gøre de ting du har lyst til lige nu, – små skridt af gangen i et tempo hvor sikkert og roligt kan vende tilbage til dit normale.

Nogle stressramte personer vil kunne fjerne stress på 3 – 6 uger andre har brug for længere tid. Den stressramte har behov for en personlig støtte for at håndtere stressen, til det tilknytter vi en personlig stresscoach, der hjælper med at synliggøre og erkende de bagvedliggende årsager for at kunne dæmpe de stressfremkaldende faktorer.

Hvert eneste forløb tilrettelægges individuelt, men nogle gange kan det være relevant, at involvere en der står dig nært, det kan være en god veninde eller din ægtefælle i forløbet. Arbejdspladsen kan med fordel sideløbende se på de årsager, der skaber stressen når du er på job.

Undgå lange sygemeldinger
Med stresscoaching undgås at sygemeldingen trækker i langdrag, da den stressramte ofte vil blive delvist raskmeldt undervejs. Stress gør personen handlingslammet og ved at sætte ind med coaching tidligt, bliver den stressramte hurtigere parat til at handle og komme videre. For at opnå de bedste resultater, vil der i starten af forløbet sandsynligvis være brug for at du trækker dig helt tilbage fra arbejde- og privatlivsforpligtelser.

Kontakt mig hurtigst muligt, når du har set faresignalerne så laver vi sammen et forløb der kan hjælpe dig tilbage til en hverdag med overskud og energi. Du kan kontakte mig her. Stresscoaching kan også foregå over skype eller telefon.

Jeg er uddannet stresscoach hos IDAcademy hvor det er en del af lifecoachuddannelsen og hos Bjarne Toftegaard, Forebyg Stress derudover er jeg inspireret af Nadja U. Prætorius i mit arbejde med stress. Et stresscoaching forløb tager altid minimum syv sessions og kunne indholdsmæssigt se sådan ud: